Diensten

Audiovisuele middelen
For Facilities levert voor uw organisatie diverse audiovisuele installaties op maat. We zijn gespecialiseerd in de aanleg en onderhoud van audiovisuele voorzieningen in diverse branches zoals: kantoorgebouwen, horecagelegenheden, sportaccommodaties, kerkgebouwen, detailhandel en vele andere branches.

Door jarenlange ervaring in deze sector, beschikt For Facilities over een breed scala aan oplossingen en maken wij gebruik van de nieuwste technieken.

Wij kijken samen met u wat het beste bij de wensen en eisen van uw organisatie past, hierbij staat bij For Facilities de kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Het streven is dat de bediening van het systeem op een eenvoudige manier kan worden uitgevoerd, zodat het primaire proces hier geen hinder van ondervindt. Na ons eerste bezoek maken wij geheel vrijblijvend een adviesrapport en brengen wij vervolgens een offerte uit.

For Facilities beschikt tevens over geluidssystemen voor tijdelijk gebruik. Dit kan gebruikt worden voor een opening van een nieuw pand, of het houden van een presentatie op een locatie, waar geen vaste audiovisuele voorzieningen aanwezig zijn. De systemen worden altijd bediend door een ervaren geluidstechnicus.

ICT-voorzieningen
Voor de aanleg van uw computernetwerk bent u bij For Facilities aan het juiste adres, wij werken met hoogwaardig apparatuur, waarbij de aspecten als: kwaliteit, stabiliteit en betrouwbaarheid een belangrijke factor spelen. For Facilities levert het gehele pakket, inclusief de aansluiting op uw adres en de aanleg van de gehele interne infrastructuur.

Ook voor de aanleg van VOIP (Voice Over IP) kunt u bij ons terecht, hierbij kunt u bellen via uw eigen datanetwerk. Het bellen via VOIP is plaats onafhankelijk, op deze wijze kunnen thuiswerkers hier ook gebruik van maken. Hiermee worden besparingen gerealiseerd, omdat u door te bellen via uw netwerk geen belkosten meer heeft.

Wij verzorgen onder andere verbindingen in kantoorgebouwen, horecagelegenheden, sportaccommodaties, kerkgebouwen, detailhandel en vele andere branches. Neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers, voor de vele mogelijkheden op het gebied van ICT. 

Support
Heeft u advies nodig op het gebied van audiovisuele middelen en/ of uw ICT- voorziening? Bent u toe aan een nieuwe inrichting van vergaderruimte, ontvangstruimte of bedrijfsrestaurant? Wij denken graag met u mee voor de juiste oplossing in de aanschaf of verandering van het systeem. Na implementatie bieden wij servicecontracten op maat, zodat u geen omkijken heeft naar de werking van uw systeem, onze servicedesk is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor ondersteuning en hulp.

For facilities foto 1 For facilities foto 2 For facilities foto 3 For facilities foto 4
Ontwikkeld door Dotsimpel